فروشگاه ساز چیست و بهترین فروشگاه ساز کدام است؟

فروشگاه ساز چیست و بهترین فروشگاه ساز کدام است؟

فروشگاه ساز چیست و بهترین فروشگاه ساز کدام است؟

از زمانی که فروش اینترنتی کالا رواج پیدا کرد، ابزارها و روش‌های متفاوتی برای ساخت وب سایت و برنامه‌های اینترنت محور ایجاد شدند که روز به روز در حال پیشرفت هستند.

این برنامه‌ها امروزه به سطحی رسیده‌اند که امکان ایجاد سایت و فروشگاه اینترنتی را برای افرادی که هیچ‌گونه تخصصی ندارند فراهم کرده‌اند. در این مقاله قصد داریم در مورد فروشگاه ساز، انواع آن و بهترین نمونه‌های آن بپردازیم.

تعریف فروشگاه ساز

فروشگاه اینترنتی ویژگی‌های خاصی دارد که آن را از دیگر انواع وبسایت‌ها متمایز می‌کند. زمانی که اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی می‌کنیم به امکاناتی نظیر ثبت و حذف کالا، پرداخت و ارتباط با درگاه بانک، تعامل با مشتری و اکانت‌سازی نیاز است‌.

همان‌طور که می‌دانید برای ساخت هر وبسایت دو روش کلی کدنویسی و استفاده از قالب‌های آماده وجود دارد که باید از بین این دو روش یکی را انتخاب کرد.

بی شک ساخت سایت فروشگاهی با کدنویسی نیازمند هزینه زیادی است. فروشگاه سازها برنامه یا ابزارهایی هستند که به روش ساده‌تری امکان ساخت و مدیریت فروشگاه اینترنتی را فراهم می‌کنند.

فروشگاه ساز تمامی امکانات لازم فروش اینترنتی کالا به تعداد نامحدود را فراهم می‌کند. در واقع اگر قصد فروش کالا در بستر وب را دارید؛ اما تخصص زیادی در کدنویسی ندارید، این ابزار می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

فروشگاه سازها چه امکاناتی ارائه می‌کنند؟

فروشگاه ساز‌ها مجموعه‌ای از کدهای آماده با قالب‌های فروشگاهی متنوع هستند که بدون نیاز به تخصص آسان‌ترین روش راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی به شمار می‌روند.

اما شاید برای‌تان سوال‌ پیش بیاید که اگر ساخت فروشگاه با این نرم افزارها آسان است، پس لابد امکانات یک سایت فروش واقعی را ندارند. اما این تصور غلط است. فروشگاه سازها همه امکانات لازم برای فروش کالا به تعداد نامحدود را در اختیارتان قرار می‌دهند.

برای مثال امکان تلفیق با درگاه‌های پرداخت بانکی، نرم افزارهای مالی و شبکه‌های اجتماعی را دارند که امکان فروش و‌ مدیریت فروش را راحت‌تر می‌کند. با این نرم افزار می‌توانید مشتریان و سفارشات را مدیریت کنید، محصولات و ‌موجودی انبار را به روز کنید و بازاریابی انجام دهید.

انواع فروشگاه سازها

همان‌طور که می‌دانید فروشگاه ساز نرم‌افزاری است که توسط متخصصین، کدنویسی شده و برای تسهیل ساخت فروشگاه اینترنتی در اختیار کاربران قرار گرفته است. حالا این نرم افزارها به دو نوع اصلی تقسیم می‌شوند. نرم افزارهای کد باز و نرم افزارهای اشتراکی.

نرم افزارهای کدباز همان‌طور که از اسمشان پیداست کدهای باز دارند که در دسترس کاربر قرار می‌گیرد. استفاده از این فروشگاه سازها کاری نسبتا تخصصی است.

چراکه برای راه اندازی آن نیاز به هاست و‌ قالب دارید و‌ همچنین افزودن هر امکان جدید به فروشگاه نیاز به افزونه جدید دارد که باید از ارائه دهنده خدمات خریداری شود.

همچنین طراحی فروشگاه به عهده خود شما خواهد بود که در صورت نداشتن تخصص، نیاز به متخصص برای راه اندازی است. از جمله بهترین‌ فروشگاه سازهای کد باز می‌توان ووکامرس جوملا را نام برد که افزونه‌های وردپرس هستند.

این افزونه‌ها سیستم وبلاگی وردپرس را به فروشگاه اینترنتی فوق‌العاده کاربردی تبدیل می‌کنند. دیگر نرم افزارهایی که می‌توان در زمره بهترین فروشگاه سازها معرفی کرد، مجنتو، دروپال، اپن کارت و پرستاشاپ هستند.

نوع بعدی یعنی فروشگاه سازهای اشتراکی، نرم افزارهایی هستند که تمامی خدمات یاد شده برای فروشگاه اینترنتی را به صورت یک‌پارچه و آماده در اختیارتان قرار می‌دهند.

این نوع فروشگاه سازها هزینه خرید اولیه دارند؛ اما در عوض تمامی امکانات را به صورت آماده در اختیارتان قرار می‌دهند و در طی راه‌اندازی و کار با آن‌ها از طرف ارائه دهنده فروشگاه ساز، پشتیبانی خواهید شد.‌

این نوع به نظر بهترین فروشگاه ساز برای افراد غیر متخصص است که می‌توانند به راحتی مدیریت فروشگاه‌شان را به دست بگیرند. فروشگاه سازهای اشتراکی بسیاری در ایران فعالیت دارند از جمله پرتال، شاپفا، وبزی و… که می‌توانید با استفاده از آن‌ها فروشگاه اینترنتی خود را در بستر وب راه‌اندازی کرده و فروش خود را آغاز کنید.

در پایان اگر بخواهیم به عنوان نکته آخر توصیه‌ای داشته باشم که شما را در انتخاب بهترین فروشگاه ساز راهنمایی کرده باشم.‌ باید بگویم که نوع فروشگاه ساز کاملا بسته به نیاز و تخصص و سرمایه‌تان است.

اگر نیاز به اقدام خاص یا بخش خاصی در فروشگاه ندارید یا تخصص وب‌نویسی ندارید، فروشگاه سازهای اشتراکی گزینه بسیار مناسبی هستند؛ اما اگر قصد دارید بخش‌های یک‌پارچه با پلتفرم‌ها و برنامه‌های مختلف و کاربردهای خاصی به فروشگاه بیفزایید، استفاده از نرم افزارهای کد باز به نفع‌تان خواهد بود.

در کل این شما هستید که با توجه به نیاز امروز و آینده تصمیم می‌گیرید. امیدوارم در این مقاله با انواع فروشگاه ساز و کاربردشان آشنا شده باشید. به زودی تجربه استفاده خودم از فروشگاه ساز پرتال رو در یک مقاله شرح خواهم داد و نکات مثبت و منفی رو خدمتتون خواهم گفت.

در صورتی که هر سوالی برای شما در این زمینه وجود دارد، می‌توانید برای من بنویسید تا در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخگو شما باشم.

امیر ابارشی

امیر ابارشی

از سال 89 به صورت تخصصی در حوزه کسب و کارهای آنلاین فعالیت دارم و همیشه در حال یادگیری و اجرا بودم و هستم. دوست داشتی تجربه کاری من رو بخون...

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه ها
    شرکت در وبینار
    برچسب ها